Δεν θα σε πιστέψουμε αν μας πεις ότι δεν έχεις φάει ποτέ Spareribs. Ειδικά με barbecue sauce είναι μόνο για να γλείφεις τα δάχτυλά σου!
Για τα BBQ Spareribs θα χρειαστούμε:
1-1.5 κιλό χοιρινή κορτεζίνα
1 κούπα barbecue sauce
1/4 κούπας καστανή ζάχαρη
1/4 κούπας κέτσαπ
1/4 κούπας soy sauce
1/4 κούπας soy sauce
1 κ.γ σκόρδο σε σκόνη
2 κ.σ. μέλι
1 κύβο κότας
πάπρικα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το μέλι, την κέτσαπ, τη ζάχαρη, τη barbecue sauce και τη soy sauce
Bράζουμε τα παϊδάκια για τουλάχιστον μιάμιση ώρα μαζί με τον κύβο
Μόλις βράζουν τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα πασπαλίζουμε με πάπρικα και σκόρδο
Στη συνέχεια αλείφουμε την επιφάνεια τους με το μείγμα που ετοιμάσαμε. Τα βάζουμε στο φούρνο
Μόλις αρχίσουν να κοκκινίζουν τα βγάζουμε και τα αλείφουμε ξανά με το μείγμα. Ανά δέκα λεπτά τα βγάζουμε και τα αλείφουμε μέχρι να τελειώσει η sauce. Το αποτέλεσμα είναι καραμελωμένα spareribs που δεν μένουν για πολλή ώρα στο τραπέζι!
0 comments:
Post a Comment